Saviaans Scoutsuniform

Ons Saviaans scoutsuniform bestaat uit 4 delen:

  • Het scoutshemd
  • De Saviodas
  • De Saviopull
  • Het Savio T-shirt

Scoutshemd

Een scoutshemd kun je bestellen op de Hopper. Dit kan ofwel thuis bezorgd worden voor een kleine prijs, ofwel bij een Hopper afhaalpunt opgehaald worden. De Banier in Brugge is zo’n Hopper afhaalpunt, gelegen op Katelijnestraat 67, 8000 Brugge.

Om de maat te weten, kan je zoon altijd eens het hemd van z’n scoutsvrienden passen. Tegen de groei kopen is een goed idee.

Saviodas

Voor nieuwe leden is de eerste saviodas gratis. Het is echter zeker mogelijk dat uw zoon deze nu en dan verliest. In dat geval is deze te verkrijgen voor €3 op de overgang of tijdens een vergadering. Vraag dit gerust aan één van de aanwezige leiding.

Saviopull & T-shirt

Op de overgang of tijdens de vergaderingen kun je bij ons een saviopull of t-shirt kopen. De prijs van de pull bedraagt €25, en de prijs van de t-shirt bedraagt €15.

Kentekens

Ieder jaar is er een nieuw jaarthema, waarvan elk lid gratis het kenteken krijgt om op het hemd te naaien. Overige kentekens zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor €1 per stuk.

Over de indeling van de kentekens stellen wij geen strikte regels, maar we raden volgende richtlijnen aan:

Op het hemd worden enkel jaarkentekens gehangen van scoutsjaren dat hij heeft meegemaakt, zo kun je door de jaren heen meer en meer scoutsembleempjes verdienen.

Betreffende de locatie van de tekens kun je de richtlijnen van Scouts en Gidsen Vlaanderen volgen:

kentekens