Saviaantje - Welpen

Zaterdag 4 maart: GEEN VERGADERING

Dag welpen,

Helaas deze zaterdag is er geen vergadering jullie zullen ons vandaag moeten missen want de leiding is vandaag volop bezig met de voorbereiding van een mega vet zomerkamp. Niet getreurd de welp die vandaag de volgende opdrachten maakt en in Whatsapp een foto/filmpje zet als bewijs krijgt een specialleke op kamp dus doe jullie best!! Jullie hebben week tijd tot vrijdag 10 maart 12u om zoveel mogelijk opdrachten te maken.

Opdrachten komen op whatsapp

Stevige linker welpenleiding.

Zaterdag 11 maart: Scientist

Dag beste wetenschappertjes, doe jullie labojassen maar aan en neem jullie veiligheidsbrillen maar mee want vandaag wordt een dag vol experimenten. Het wordt een leerrijke vergadering van 14:00-17:00 aan onze lokalen, daarna kunnen jullie kweeenie-oe-mega-slim terug huiswaarts keren

Zaterdag 18 maart: Toverplaneet

Dag welpen

Vandaag is de meest coole en epische vergadering van het jaar. We gaan niet zomaar naar een speelplein, maar naar de ideale plaats om een hele namiddag te ravotten en zicht te amuseren, namelijk de Toverplaneet!!! We spreken om 14 uur af aan de Toverplaneet, Legeweg 88. We vragen om

10 euro

mee te brengen voor ingang.

Om 17 uur zullen jullie terug opgehaald worden door jullie ouders. Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als ons!

Tot dan!

Vrijdag 25 maart: infiltratie

Vandaag is het infiltratie, eindelijk!! Let op, deze vergadering gaat door op vrijdagavond i.p.v. zaterdagavond. Infiltratie spreekt voor zich: je moet je goed camoufleren, warme kleren, eventueel een bivakmuts of buff zodat jullie onopgemerkt voorbij de leiding kunnen sluipen...

Ps: infiltratie is het leukste spel dat er bestaat

Ps: leider Brecht is echt heel goed in infiltreren

Ps: leider Verstraete bakt er niet veel van

Jullie infiltratie technieken kunnen jullie zeker thuis al wat bijschaven(bij sommigen kan dit zeker geen kwaad) door bv: 1) van beneden in de kelder tot bovenaan op zolder te geraken zonder dat mama of papa je ziet. 2) de afstandsbediening af te nemen als papa naar het voetbal kijkt( onopgemerkt natuurlijk), alhoewel dit soms als zeer gevaarlijk kan ervaren worden. 3) veel ninja turtles kijken. kom allemaal onopgemerkt in formatie staan om 19u. Wanneer jullie heel vergadering niet gezien zijn geweest mogen jullie om

21u

naar jullie ouders sluipen

De leiding heeft er allesinds al zin in.

Tot dan!

De leiding

Zaterdag 1 april: prank vergadering

Beste welpen

Jammer maar helaas, vandaag is er geen vergaderingen gepland.

De leiding is op reis naar Zwitserland, we hopen jullie graag terug te zien volgende week!

PRANKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!

Oké en nu voor echt.

Vandaag gaan we onze beste moppen en grappen uit de kast halen, we gaan van start om 14:00 tot 17:00 aan onze lokalen, of niet. 🙂

Tot dan…

Vrijdag 7 april: Saloon vergadering

Beste cowboys

Vanavond is het zo ver… Leg jullie lasso’s en pistolen maar aan de kant want vanavond kan er heel veel geld verdiend worden. We trekken naar het casino om de rijkste te worden van de hele Far West. We spreken Vrijdag om 19 uur af aan onze saloon en om 21 uur zullen jullie terug huiswaarts keren. Opgelet dit is de vrijdag NIET op zaterdag!!

Veel succes, tot dan!

Vrijdag 15 april: ruiltocht

Dag welpen

Vandaag gaan we volgens oeroude traditie nog eens op ruiltocht. We beginnen om 14u met een appel of een ei en met een beetje onderhandelskills ruil je een puzzel voor een spiegel voor twee puzzels voor een autoband voor...

Om 17 uur kunnen jullie in je nieuw verworven limousine of privé helicopter naar huis keren.

Stevige linker

De leiding

Zaterdag 22 april: zwemvergadering

Dag beste welpen

Zoals jullie weten kan de temperatuur in de Far West hoog oplopen en vandaag zal de hoogste temperatuur van het jaar gemeten worden. Pak jullie zwembroek en handdoek maar bij de hand want vandaag gaan we door de woestijn op zoek naar verfrissing, ook vragen we om 10 euro mee te nemen voor inkom en een drankje. We spreken om 14 uur af aan de oase LAGO Brugge Olympia en na een heleboel waterpret zullen jullie om 17 uur terug opgehaald worden.

Tot dan!

Zaterdag 29 april: financiële actie

Joepie, 't is weer financiële actie! Omdat we nog een paar centjes nodig hebben voor scoutskamp, organiseren we een wafelenbak op de Markt in Brugge. We zullen samen de wafels maken en verkopen daar, ouders zijn zeker welkom om mee te smikkelen. Neem zeker jullie koksmuts mee. De uren laten weten op WhatsApp of te vinden op google agenda!

Stevige linker

De leiding

Zaterdag 6 mei: dagtocht

Beste welpen

Vandaag gaan we onze horizonten verleggen, en dit in de vorm van een klassieke dagtocht.

Natuurlijk kunnen wij nog niet veel informatie geven over vandaag, maar wat we zeker kunnen zeggen is; dat jullie een lunchpakket meenemen een GEVULDE DRINKBUS!! en zwemgrief.

We spreken dan ook niet af aan ons lokaal maar aan de voorkant van het station in Brugge om

10 uur

in de morgen. Na een leuke dag te hebben meegemaakt keren we terug naar Brugge, om dan weer ter plaatse te staan aan het station om 17 uur.

We vragen voor vandaag ook 6 euro voor de kosten van die dag te benutten.

tot dan..

Zaterdag 13 mei: BBQ + Kampvoorstelling

Wenen, wenen, wenen: vandaag is de laatste vergadering van het jaar :(((. Maar niet getreurd, we sluiten naar traditie af met een knaller van een bbq! Neem allemaal jullie eigen favoriete vleesje(s) mee om jullie buikjes mee rond te eten. Met de leiding zorgen we voor een waaier aan talrijke groentjes, sauzen en drank.

Dit alles aan een kleine vergoeding van €2 We spreken af om 18 aan onze gezelige challet. Om 20u zijn jullie ouders welkom om de kampvoorstelling mee te volgen.

daarna kunnen jullie nog een dikke knuffel aan de leiding geven want het zal tot aan kamp zijn dat we elkaar niet meer zien.

Ps wij zullen jullie ook een beetje missen.

Stevige linker de welpenleiding.