Saviaantje - Verkenners

Zaterdag 4 maart: GEEN VERGADERING

Precies 48 jaar geleden werd Charlie Chaplin op 85-jarige leeftijd door koninging Elizabeth II van Engeland geridderd om nadien als Sir Charlie Chaplin door het leven gaan. Jammergenoeg stierf hij 2 jaar later op kerstochtend, na een beroerte in zijn slaap. Om deze legendarische figuur te eren trekt de leiding op bedevaart naar de Corsier-sur-Vevey begraafplaats, waar de ridder zijn laatste rustplek gevonden heeft. Bijgevolg is er deze week uitzonderlijk GEEN vergadering. We zien jullie graag volgende week terug.

Zaterdag 11 maart: Zwemmen @interbad 13u45 - 17u, prijs: 3,5 euro

Spitter spatter spater, zwemmen in het water! Deze week doen we onze meest spannende speedo’s aan en trekken we richting het Interbad te Sint-Kruis. Neem elk 3,50 EURO CASH mee!!! We spreken af om 13u45 aan de ingang van het Interbad. Na 3 uren zwemplezier kunnen jullie waterraten terug huiswaarts keren.

Zaterdag 18 maart: Waste Disposal 14u - 17u

We kunnen er niet onderuit, ook de maffia moet rekening houden met moeder natuur. Vandaag focussen we dan ook op het belang van sorteren, hergebruiken en recyclen van afval. Methodes voor het verminderen van onze CO2-voetafdruk worden ook in het licht gezet.

PRANK! Wat nog belangrijker is dan moeder natuur is het ontsnappen van de gevangenisstraf! We zullen jullie aanleren hoe je het best de lichamen van de concurrerende maffiabendes verstopt zodat deze nooit of te nimmer gevonden kunnen worden.

“The best place to hide a dead body is page two of Google search results.”

Zaterdag 25 maart: infiltratie

Meer informatie volgt niet, iedereen kent infiltratie toch? Kom gewoon van 20u - 22u naar 51.215359, 3.167437.

Vrijdag 31 maart - Zondag 2 april: Weekend

Eindelijk weekend!

Meer info volgt.

Zaterdag 8 april: Fils à (don) Papa vergadering 14u - 17u

Trek maar allemaal jullie mooiste hemdje aan met een polo erbovenop en bijhorende Gucci belt en Rolex, want vandaag gaan we onze innerlijk Knokke-le-Zoute persoonlijkheid naar bovenhalen. We kruipen gedurende 3 uur in de leren schoenen van deze snobistische kakkers en laten onze meest chichi kantjes uitblinken. Voor één keer is het niet erg dat jullie door de papa afgezet worden. Wie het meeste merkkleren durft aandoen wordt beloond! Tot dan e matjes copains!!!

Zaterdag 15 april: Brunchvergadering 10u - 12u, prijs: 5 euro

Vandaag beginnen we lekker vroeg en gezapig aan de vergadering met een brunch! De leiding zal jullie voorzien van een second breakfast om U tegen te zeggen. Gelieve elk 5 EURO CASH mee te brengen naar onze B&B (het lokaal) om te betalen voor dit feestmaal. Het zwarte goud (koffie) zal rijkelijk vloeien en de croissants zullen rijkelijk belegd worden! Laat zeker op tijd weten of jullie aanwezig kunnen zijn via Whatsapp, zodat wij weten voor hoeveel man we de mise-en-place moeten doen! Weze aanwezig ter plekke of weze een vierhoek met vier gelijke zijden en 4 gelijke hoeken!

Zaterdag 22 april: La pêche 14u - 17u

Don Armadio heeft ondervonden dat hij geen tijd genoeg heeft om zijn grootste passies in het leven, namelijk de scouts en vissen (en gymmen), te kunnen onderhouden. Daarom zullen we vandaag vissen tijdens de scoutsvergadering! Ruben zal jullie alle kneepjes van het vak aanleren met behulp van zijn spotgoedkope snelcursus (die zeker geen pyramid scheme is). Aan welk waterlichaam we precies afspreken zullen we nog meedelen, wel staat vast dat de vergadering van 14u tot 17 zal duren.

Geeft nen twien ne vis en jis content voor nen dag. Léért nen twien vissen en jis nen visscher voort leven of zukke twadde.