Saviaantje - Welpen

Zaterdag 3 november, nestleidervergadering

beste welpen, ouders en sympathisanten. Met de verkiezingen nu al enkele weken achter de rug en de campagneborden die eindelijk van de straat zijn gehaald, is het ook hoog eens tijd dat er campagne werd gevoerd in SAVIO. Ja, ja… je hoort me al komen. Het is nestleider vergadering. Joepie!!! Deze vergadering is het moment waarop de derde jaars zich moeten bewijzen waarom zij nu net een goeie nestleider zullen zijn voor op kamp en de rest van het jaar. Ze moeten dus voldoende welpen overtuigen van hun talenten en de meerwaarde die zij kunnen bieden aan hen. Wij hebben ons laten vertellen dat de andere welpen wel eens een snoepje durven eten… misschien geen slecht idee als omkoop truc ????. Jullie worden verwacht van 14u tot 17u aan de stembussen van de lokalen. Alvast tot dan en moge de beste winnen.

Zaterdag 10 november: Vikingvergadering

Met het koude weer voor de deur, is het eens hoog tijd om ons in te leven in onze verre Noorderburen. Jaja… de Noormannen, beter bekend als de VIKINGS. Door het koude klimaat waarin ze opgroeien en hun levensstijl vol plunderingen staan ze ook wel bekend als 1 van de machtigste krijgers die ooit geleefd hebben. Smeer dus jullie borstkas maar al in en haal jullie innerlijke ‘Ragnar’ maar al boven. Jullie worden verwacht van 14u tot 17u aan het fort Savio.

Zaterdag 17 november: Herfstweekend

Beste welpjes, het is weer tijd voor nog een extra hoogtepunt in jullie scoutscarrières! Jullie kunnen het misschien al raden, het is nu toch al eventjes herfst en dus dringend tijd voor een WEEKEND!!!! Vergeet geen warme kledij, stevige schoenen en warm slaapgerief! Jullie worden om 12u30 met gevulde buikjes verwacht aan de lokalen met 15 euro op zak! Jullie ouders mogen jullie om 10u de zondag terug komen halen aan de lokalen.

Zaterdag 24 november: Financiële actie

Zoals jullie wel weten gaan we elk jaar op een super leuk zomerkamp boordevol activiteiten en ook dit jaar willen we met ons kamp zeker niet onderdoen aan vorige jaren. Maar dat kost natuurlijk allemaal centjes. Om er dan ook voor te zorgen dat het specialleke van dit jaar op kamp nog cooler zal zijn dan dat van vorig jaar (cooler dan Bobbejaanland ??? kan dat nog???), gaan we ook dit jaar op financiële actie. Jullie worden verwacht van 10u tot 17u aan de lokalen en gelieve een picknickje mee te nemen. Een rugzakje is ook altijd handig. hoe meer zielen hoe meer vreugde, dit is immers een cruciale vergadering. ook dit jaar zijn we van plan om de Sint een handje toe te steken door speculaas te verkopen..

Zaterdag 1 december: Specialleke

Na een financiële actie, komt natuurlijk wat ontspanning. Om jullie inzet te belonen gaan we vandaag iets speciaals doen. We spreken dan ook niet af aan het lokaal maar wel aan de toverplaneet. Jullie worden verwacht van 14u tot 17u met 3 eurotjes.

Zaterdag 8 december: Sinterklaasvergadering

Ik hoop dat jullie allemaal braaf zijn geweest, want ook bij SAVIO krijgen we een bezoekje van de sint. Jullie hebben hem misschien wel al horen wandelen op de daken en hoewel zijn verjaardag eigenlijk al gepasseerd is, kan de Sint er meer geen genoeg van krijgen om snoepgoed uit te delen aan brave kindjes. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!! Pas dus maar op, want de Sint zal zijn grote geheimenboek mee nemen om jullie kattenkwaad te ontmaskeren. Jullie worden verwacht van 16u tot 18u aan de lokalen.

Zaterdag 15 december: Incognitovergadering

Beste welpen vandaag zullen jullie getest worden op jullie sluip skills, dit zal gedaan worden door zoveel mogelijk in ons Saviaanse fort binnen te breken. Vergeet zeker niet je beste cammokledij aan te doen of de onzichtbaarheidsmantel over je te trekken zodat je zeker niet gezien zal worden. We verwachten de welpen van 18.00 tot 20.00 aan het Saviaanse lokaal met hun beste camouflage kledij.

Zaterdag 21 december: Kerstfeestje

De kerstboom staat al in de living, de kalkoen in de oven en de hele familie staat weer aan de deur. Het is weer die tijd van het jaar. Zo is er bij Savio ook een feestje waar jullie zullen strijden voor het beste pakje. Breng allemaal een cadeautje van maximum 5 euro en kom in je beste kerstmisoutfit naar het lokaal van 18u tot 20u.

Stevige linker, de welpenleiding!
Kaa, Baloe, Louie, Bagheera, Phao, Akela

© Scouts Savio 2018