Saviaantje - Welpen

Zaterdag 5 Maart: Kookvergadering

Zoals iedereen wel al weet zijn Savianen echte bourgondiërs, en als bourgondiërs kunnen wij zeker en vast eens genieten van een stevig stukje vlees. Vandaag gaan jullie bewijzen dat er in elk van jullie een Piet Huysentruyt, Jeroen Meus zit. We spreken af aan ons 3 sterrenrestaurant Chez Savio om 14:00 om met de mise en place ofwel de voorbereiding te beginnen. Dus neem al een duik in de kookboeken van jullie geliefde oma, zodat jullie een prachtig feestmaal kunnen voorbereiden. Om 17:00 zullen jullie onze heugelijke maaltijd kunnen afsluiten en met een volle maag weer huiswaarts keren. Wij kijken er alvast naar uit!

Zaterdag 12 maart: Techniekenvergadering

Vandaag is het een zeer belangrijke dag, jullie gaan alle begin technieken leren die noodzakelijk zijn om te overleven. Vuur maken, sjorren, sprokkelen …., geen enkele vaardigheid mag vergeten worden!!! Daarom verwachten we jullie om 14u aan ons lokaal. Als jullie alle technieken goed onder knie hebben mogen jullie om 17u naar huis keren om alles wat je geleerd hebt thuis te oefenen.

Zaterdag 19 maart: Capture the flag

dag welpen Vandaag spelen we een groot vlaggenspel in ons bos: Capture the flag. Het ideale moment om jullie strategisch en tactisch talent te tonen. We spreken af om 14u aan het lokaal. Rond 17u mogen jullie (hopelijk als winnaars) weer huiswaarts keren. stevige linker

Zaterdag 26 maart: Legervergadering

Vandaag zullen we ons voorbereiden om de vijand te verslaan. Natuurlijk is het de job van een saviaan om de koude keuken te verdedigen aangezien st-hubertus niet echt een hulp zal zijn. We verwachten onze strijdkrachten dan ook om 14u aan ons lokaal die dan om 17u terug huiswaarts mogen terugkeren. Tot dan!

Zaterdag 2 april: zwemvergadering

Mannen, het voorjaar is in aankomst. Dat betekent dat het terug warm weer wordt en het tijd is voor een verfrissende duik. Daarom worden jullie verwacht aan het lago zwembad te Brugge om 14uur-17uur. Gelieve zo snel mogelijk te verwittigen als je kan komen ( vanwege reservatie) en …euro mee te nemen. Tot dan!

Zaterdag 9 april: Welpenfuif

Dag feestvierders! Vandaag houden we de welbefaamde welpenfuif. De haren in de gel, tanden goed gepoetst, dansschoenen aan en de feestkleren gladgestreken! We verwachten jullie om 18 uur aan onze feestzaal (onze lokalen), zodat jullie om 20 uur uitgedanst terug naar huis kunnen keren!

Zaterdag 16 april: Paasvergadering

Zoals ieder jaar komt de paashaas zijn eieren verstoppen in de koude keuken. Daarom hebben wij dus jullie hulp nodig om die duizenden eieren die in het bos verstopt liggen te zoeken. Vergeet dus zeker je mandje niet zodat je alle eitjes mee huiswaarts kan krijgen. Wees welkom om 14u aan ons lokaal om er de groene grasvelden af te zoeken naar de eieren. Om 17u kunnen jullie terug naar huis met een buik vol paaseieren

Zaterdag 30 april: Geen vergadering

Speciale dag vandaag. Vandaag neemt de leiding eens vakantie! Na een heel jaar activiteiten te organiseren voor jullie, zeggen we van ‘Nee, één zaterdagmiddag voor ons’! Dus vrienden, ga vandaag eens wandelen, skaten, rondtjolen… maakt ons niet uit! Dus tot de volgende, hou je goed en kom volgende week met extra veel enthousiasme naar de vergadering! Tot dan.

© Scouts Savio 2019