Saviaantje - Welpen

Zaterdag 7 maart: Snob vergadering


Snob|s (meerv.): iemand die doet alsof hij belangstelling heeft voor cultuur enz. om belangrijk te willen lijken |Voorbeeld: snobs niet kunnen uitstaan omdat die uit de hoogte doen.
Vandaag gaan we aantonen dat er geen minimumleeftijd staat op rijkdom, echt alles van Porsche kan zijn en dat toiletpapier met vier lagen zeker geen buitensporige luxe is. Knoop dus maar alvast je Armani hemd dicht en snoer je Gucci riem vast, want het zal weer een evenement van topniveau worden van 14u tot 17u aan het landhuis van Savio.

Zaterdag 14 maart: Financiële actie


Zoals jullie wel weten gaan we elk jaar op een super leuk zomerkamp boordevol activiteiten en ook dit jaar willen we met ons kamp zeker niet onderdoen in vergelijking met vorige jaren. Maar dat kost natuurlijk allemaal centjes. Om er dan ook voor te zorgen dat het specialleke van dit jaar op kamp nog cooler zal zijn dan dat van vorig jaar, gaan we ook dit jaar op financiële actie. Jullie worden verwacht van 10u tot 17u aan de lokalen en gelieve een lunchpakket mee te nemen. Een rugzakje is ook altijd handig. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, dit is immers een cruciale vergadering!! Er zal nog meer info komen omtrent wat er verkocht zal worden en hoeveel het zal kosten.

Zaterdag 21 maart: Hoe vettiger, hoe prettiger


Vandaag zullen we het innerlijke zwijn in onszelf proberen boven te halen en onder andere samen ontdekken wat men allemaal kan doen met een rauwe kip. Het is namelijk ‘hoe vettiger, hoe prettiger vergadering’. Euuuuyyyyy!!! Op deze vergadering durft men wel eens vuil te worden dus voel je zeker vrij om extra reserve kleren mee te nemen. We spreken af om 14u aan de lokalen om vervolgens om 17u weer afscheid te nemen.

Zaterdag 28 maart: Omgekeerde vergadering

Vandaag is het dus omgekeerde dag. Dit wel zeggen dat we beginnen met hoe leuk de vergadering wel niet was. Bij het toekomen zijn we van start gegaan met afscheid te nemen van de welpen, waarna het tijd werd om het eindspel te spelen. Hierna werden er nog wat meer omgekeerde dingen gedaan zoals je schoenen aan je handen doen, je broek op je hoofd zetten en lucht te drinken. Daarna was het tijd om alle welpen te verwelkomen. De vergadering ging door van 14u tot 17u aan het lokaal.

Zaterdag 4 april: Geen vergadering

Het is hoog tijd dat de leiding eens een weekendje vakantie neemt. Dus deze zaterdag zal er geen vergadering zijn, oooooh. Hopelijk zien we jullie de week daarop weer!

Zaterdag 11 april: Maffiavergadering

Vandaag handelen we voor geld, eer en roem. Want wat is er beter dan op een eerlijke manier veel geld te verdienen? Op een stoere, gevaarlijke en verboden manier nog meer geld verdienen natuurlijk!
Velen zijn ons al voor gegaan, zoals Pablo Escobar, Al Capone, El Chapo, maar vandaag is het onze beurt om roem en rijkdom te vergaren. Wie wordt de volgende grote maffiabaas van Savio? Kom van 14u tot 17u naar het lokaal om dat uit te vinden.
Oefen alvast op wat stoere uitspraken, want zoals Al Capone zou zeggen: “Je kan veel bereiken met een vriendelijke glimlach, maar je kan meer bereiken met een vriendelijke glimlach en een geweer.”

Zaterdag 18 april: Margi vergadering

Joooow welpen, vandaage kunnen we en keer tonen wie den echte Johnny is van de scoutse. Tis daarom da junder ook allemoale zo marginaal mogelijk verkleed moeten zijn. We zullen uitvinden wie de marginaalste is door te zien we het best kan stampen up hardcore muziek of wie da er het beste het saviaanse lokaal kan terroriseren. Wieder verwachten zoveel meugelijk welpen aan het lokaal van 14u tot 17u.

Zaterdag 25 april: Wieltjes vergadering

Het wiel was ooit uitgevonden door een te slimme holbewoner met wat ronde gedachten. Ze gebruikten het wiel al verschillende eeuwen met paard en kar. Daarom dat jullie allemaal met een voertuig met wieltjes moeten komen zoals jullie skeelers, gokart, skateboard, mountainbike of iets op rupsbanden, want dat is altijd beter. Rollend mogen jullie om 14u aankomen aan ons Saviaans circuit. Waar je zal racen zoals Hamilton. En dan mogen jullie terugkeren om 17u als echte prof.

Wist je dat?
– Tristan eigenlijk het wiel heeft uitgevonden? Hij is hiervoor terug in de tijd moeten gaan.
– Maxime elk jaar 365 dagen een omgekeerde dag doet?
– Timon vroeger nog in de Italiaanse maffia zat en dat hij daar El Timone Escobar werd genoemd?
– Arthur meegespeeld heeft in New Kids?
– Flozze altijd met een tank naar school gaat? Want alles is beter op rupsbanden.
– Dat het woord ‘meetsysteem’ het langste palindroom is?
– Een mannenlichaam wel uit 22% vet bestaat? (Dit wil zeggen dat wij ook zeer prettig zijn)

Belangrijk: Het welpenkamp valt tussen 19/07/2020 en 26/07/2020
© Scouts Savio 2019