Saviaantje - Welpen

Een nieuwe maand brengt een nieuw saviaantje met zich mee. Dit is jammer genoeg wel het laatste saviaantje van het jaar. OOOOHHHHH… Maar dit betekent wel dat het bijna zomervakantie is en dus ook bijna GROEPSKAMP… EUUUUUYYYY. We zullen het scoutsjaar alleszins op een goeie noot proberen te eindigen met uitstekende vergaderingen zodat jullie met veel zin zullen uitkijken naar het zomerkamp en de dingen die jullie daar allemaal te wachten staan.

Zaterdag 4 mei: Financiële actie


Om ervoor te zorgen dat we dit jaar zeker een beter specialleke hebben dan vorig jaar zullen we dit jaar een tweede financiële actie doen. We zullen vanillewafeltjes verkopen aan de prijs van 5 euro per zakje en 8 euro voor twee zakjes. Laat dit maar al weten aan je familie en vrienden zodat ze zeker een wafeltje kunnen kopen. We spreken af om 10u aan de lokalen en eindigen opnieuw om 17u aan de lokalen. Gelieve dus een lunchpakketje mee te pakken voor over de middag. Alvast een stevige linker van de welpenleiding aan iedereen die komt, want dit is een zeer belangrijke vergadering. Indien je niet heel de vergadering kan komen, zouden we het ten zeerste waarderen moest je toch eventjes komen helpen. Hopelijk tot dan!!!

Zaterdag 11 mei: Hoe vettiger, hoe prettiger


Vandaag zullen we het innerlijke zwijn in onszelf proberen boven te halen en onder andere samen ontdekken wat men allemaal kan doen met een rauwe kip. Het is namelijk ‘hoe vettiger, hoe prettiger vergadering’. Euuuuyyyyy!!! Op deze vergadering durft men wel eens vuil worden dus voel je zeker vrij om extra reserve kleren mee te nemen. We spreken af om 14u aan de lokalen om vervolgens om 17u weer afscheid te nemen.

Zaterdag 18 mei: Eind BBQ


De laatste vergadering van het jaar is jammer genoeg aangebroken. Oooohhhh… Maar niet getreurd!!! Het zomerkamp staat al op ons te wachten en vandaag houden we nog een gezellige BBQ om het jaar af te sluiten. Eeuuyyy!!! Neem dus allen een stukje vlees mee voor op de BBQ en 2 luttele eurostukjes voor de groentjes, het brood de sauzen, die wij zullen voorzien. We spreken af van 16u30 tot 18u30 aan de lokalen. Neem maar allemaal het goeie weer met jullie mee en alvast tot dan!

Het scoutsjaar is jammergenoeg aan zijn einde gekomen. Wij hebben er al alleszins van genoten en jullie hopelijk ook. Maar jullie zijn nog niet van ons af!! We hebben immers nog groepskamp in de vakantie waar we al volle goeie moed naar aan het uitkijken zijn. We vieren ook het 60 jarige bestaan van onze scouts dus het zal een legendarisch kamp worden. Jullie leiders hebben jammer genoeg eerst nog examens voordat we op kamp kunnen gaan. Brand dus zeker een kaarsje voor ons zodat onze examens tot een goed einde zullen gebracht worden. Alvast bedankt voor het leuke jaar en hopelijk tot op kamp.

Een stevige linker,

De welpenleiding

© Scouts Savio 2019