Saviaantje - Welpen

Zaterdag 2 maart: Wouterdag

Wou je al altijd eens een vergadering beleven met al de welpen/wouters van heel Brugge, dan is vandaag de dag voor jou. Vandaag zullen we samen met de andere scoutsen van brugge een groot spel spelen in thema van de Hunger Games in het Ryckevelde bos. Hopelijk kunnen we wederom bewijzen dat SAVIO de beste jongensscouts is van Brugge!!! Wheeuuuy!!! De vergadering is van 14u tot 17u en dus niet aan de lokalen maar in het bos van Ryckevelde. Hopelijk tot dan.

Zaterdag 9 maart: Zwemvergadering

Ja boys, vandaag zal jullie leiding je alles leren wat er te weten valt over water, of toch vooral hoeveel plezier je ermee kan hebben! Huh hoezo plezier met water denken jullie nu?! Ewel ja, het is vandaag dan ook te doen in Het Lago Brugge Olympia zwembad! Wheuyyyy!!! Vergeet ook zeker geen zwemkledij, een handdoek en 6,30 euro voor de entree. We zullen jullie de fijne kneepjes van het overleven in water leren vanaf 14u en tot 17u, wanneer je ouders een volleerde water-expert mogen meenemen naar huis!
We spreken af voor de ingang van het Lago zwembad ( Doornstraat 110, Sint-Andries).

Zaterdag 16 maart: Nomade-vergadering

Misschien heb je er nog nooit van gehoord of misschien wist je gewoon de juiste benaming nog niet, maar Nomaden zijn volkeren die niet op één plaats blijven leven maar continue rondtrekken met hun dieren en handelen met andere volkeren om te overleven. Vandaag is het ook aan jullie om eens zo’n levensstijl over te nemen. We zullen jullie begeleid op pad sturen met enkel een appel en een ei en hopelijk komen jullie terug met rijkdommen van over heel de wereld. Voor wie het nog niet door had… We zullen op ruiltocht gaan !!!!! Wheuuuyyy!!! De vergadering zal doorgaan van 14u tot 17u en we spreken af aan het lokaal.

Zaterdag 23 maart: Geen vergadering

De leiding is vandaag helaas niet aanwezig. Oooh…

Zaterdag 30 maart: Mad Scientist vergadering

Vandaag zullen wij jullie allemaal transformeren in gekke professors. We zullen allerlei machines uitvinden voor het beëindigen van de wereld. We gaan verschillende gekke drankjes maken om andere welpen in rambo’s te transformeren. Natuurlijk gaan we ook een portal gun en onze eigen ufo moeten maken zodat we gemakkelijker naar andere dimensies kunnen vliegen. Deze gekke vergadering gaat door van 14u tot 17u aan het saviaanse lokaal.

Zaterdag 6 april: Sportvergadering

Vandaag zullen we echte atleten zoals Usain Bolt, Lionel Messi en Sugar Jackson overtreffen. Van 14u tot 17u worden jullie in ons vast fitnesscentrum verwacht (het lokaal) om nog sneller calorieën te verbranden dan leider Pieter in de fitness. Vergeet dan vooral ook niet om je sportkledij mee te doen!

Zaterdag 13 april: Brunchvergadering

Vandaag maken we er een culinair hoogstaande vergadering van. Warm je kaakspieren maar al op en let maar al op je lijn, want we kunnen ons vandaag lekker volproppen met allerlei lekkers. Jullie worden voor één keer met een grote mond verwacht aan het lokaal om 10u om dan om 12u huiswaarts te keren. Neem ook twee euro mee voor deze heerlijke maaltijd!

Vrijdag 19 april: Paasvergadering

De paashaas heeft zijn eieren vervroegd in het bos verstopt en geeft jullie een voorsprong om ze te vinden! Maar niet iedereen kan alle paaseieren te pakken krijgen, daarom zullen de paashazenclans hun recht op de eieren claimen en strijden om er zoveel mogelijk te verdienen. Wees bereidt om de strijd aan te gaan en breng allen jullie wapens (=zaklamp) mee. Jullie worden verwacht VRIJDAG van 19u tot 21u aan het strijdveld met ons Saviaans thuisfront.

Zaterdag 27 april: Piratenvergadering

Ahoi matrozen,

Hijs die vlaggen, zet jullie ooglappen op en neem jullie verrekijkers mee, want vandaag gaan we op schattenjacht! Wij verwachten jullie om 14u aan ons saviaans schip om jullie op te werken tot kapiteinen! Om 17u kunnen jullie ouders jullie ophalen met hopelijk een grote buit!

Stevige linker,

De welpenleiding Baloe, Kaa , Akela, King Louie, Bagheera en Phao

© Scouts Savio 2019