Saviaantje - Verkenners

Zaterdag 11 september: Overgang

Gasten, Het moment waarop elke Saviaan 364 dagen wacht is aangekomen: De Overgang! De dag waarop kinderen jongeren worden, jongens mannen worden en mietjes afvallen. De gasten die vorig jaar hun laatste welpenjaar deden slapen best goed uit en nemen een portie vuile kleren mee. De gasten die vorig jaar hun laatste jvk-jaar hebben gedaan, vantzelfde. We verwachten jullie UITZONDERLIJK OM 15u. Om 17:15 is er een slotformatie gevolgd door een BBQ startend om 19u. Je kiest zelf of je naar de BBQ komt maar vergeet je niet in te schrijven!
Meer info vindt u op savio.be of onze Facebookpagina.

Zaterdag 18 september: Vriendjesdag

Na een zomervakantie die ellenlang bleef doorgaan zonder enig uitzicht op scouts en het moeten missen van jullie favoriete leiding, is het eindelijk zo ver! Vandaag is het terug de eerste echte scoutsvergadering HEEUJ! Pakt allemaal zo veel mogelijk maten mee op deze vergaderingen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We verwachten jullie om 14u aan het lokaal en om 17u mogen jullie terug huiswaarts keren.

Zaterdag 25 september: Hoe vettiger hoe prettiger

Ondertussen weten we al lang dat jullie één grote bende kieszakken zijn, maar wie is nu de vuilste verkenner?? Vandaag is het de perfecte dag om de titel van ultieme kieszak te verdienen, de perfecte beschrijving van jezelf om later op je cv te kunnen zetten. Kom allen naar het lokaal om 14u met reserve kledij (of niet) om terug vuil (of proper) naar huis te kunnen vertrekken om 17u.

Zaterdag 2 oktober: Infiltratie

Zoals geweten is infiltratie al generaties lang de methode om zich als Saviaan te meten tegenover je mede VK’ers. De leiding stelt voor dat je camouflage-skills bijschaaft want de leiding is zich al weken aan het voorbereiden. Om 20u begint de infiltratie aan het lokaal. Om dan tegen 22u te vetrekken van de eindlocatie.

Zaterdag 9 oktober: Zeepkistenrace

Het concept van deze dag is om parcours, obstakels en dergelijke te overwinnen met zelfgemaakte zeepkisten, die alleen kunnen worden aangedreven door trappen of duwen. Hiervoor worden jullie opgedeeld in teams van 3, deze teams volgen later nog. Jullie zijn welkom aan de pitstop van Savio van 14-17u. Hier alvast een video om jullie in de goeie mood te brengen: https://www.youtube.com/watch?v=6Od9uN02qZs&ab_channel=DudeC%27MON

Zaterdag 16 oktober: Paravergadering

Inks, echts, inks, echts!!! Deze vergadering draait om discipline en respect! Zorg maar dat je camouflage on point is of de vijand schiet recht door het hart. Jullie worden STIPT om 14u aan onze legerbasis verwacht of het is dubbel zo veel pompen! Nul tolerantie zoals dat hoort! Tot zaterdag soldaten!

Zaterdag 23 oktober: Oude zakken vergadering

Vandaag raden we jullie aan een dubbele (of misschien zelfs driedubbele) dosis pillen tegen de reuma of artrose te nemen. Zeg alvast aan de vrienden van de wandelclub dat je vandaag niet zal kunnen meegaan en vergeet Marie-José en Jean-Pierre niet te zeggen dat je vandaag niet op koffieklets zal komen. Vandaag leven we ons in als mensen van de derde leeftijd, vraag eens of je oma’s kunstgebit mag gebruiken, vanaf 14u om dan met opa’s rollator huiswaarts te keren omstreeks 17u. Jullie worden verwacht aan onze serviceflats in de koude keuken in je zondagse kleren. Tot dan!

Vrijdag 29 oktober – Zondag 31 oktober: Weekend

Meer dan een jaar hebben we er op moeten wachten maar nu is het eindelijk zo ver. Meer specifieke info over het weekend zal later nog worden meegedeeld. De leiding heeft er alvast gigantisch veel zin in!

© Scouts Savio 2019