Saviaantje - Kapoenen

Beste kapoenen,
de laatste vergaderingen van het jaar staan op jullie te wachten en het kamp komt er al snel aan. Volgens de geruchten gaan de komende vergadering nog cooler, nog leuker en nog spannender zijn dan alle voorgaande! Lees maar snel wat er op jullie te wachten staat.

Zaterdag 4 mei: Monstervergadering


Vandaag gaan we op jacht naar de bekendste en gruwelijkste monsters die ooit deze aardbol hebben bewoond. Denk maar aan de verschrikkelijke sneeuwman, het monster van Loch Ness, de hoofdleiding en zelfs de chupacabra. Geen enkel wezen die het waagt om mensen pijn te doen, zal veilig zijn voor ons! Kom van 14u tot 17u naar ons hoofdkwartier in de koude keuken om eindelijk een eind te maken aan deze verschrikkingen.

Zaterdag 11 mei: Aardbeienverkoop


Het is weer ieders favoriete dag van het jaar: de financieel actie! Wegens het grote succes van vorig jaar, zullen we wederom aardbeien gaan verkopen om zo’n leuk mogelijk kamp te kunnen organiseren. Vandaag kunnen we het verschil maken tussen naar de kinderboerderij gaan of een kinderboerderij kopen, dus doe allemaal flink je best! De kapoenen worden verwacht aan het lokaal om 10u en mogen terug mee naar huis om 17u.

Zaterdag 18 mei: BBQ


Het einde van het scoutsjaar is weer aangebroken, maar in Savio proberen we van elke tegenslag toch iets goeds te maken. Om die reden organiseren we vandaag een heerlijke barbecue om samen lekker te smullen en herinneringen op te halen van het afgelopen jaar. De kapoenen mogen om 16u komen naar het lokaal met 3 euro en een stuk vlees. De barbecue is gedaan om 18u.

Een stevige linker van de leiding, Louis, Emile, Timon, David, Sil, Tristan en Wout!

© Scouts Savio 2019