Saviaantje - Jongverkenners

Beste JVK’ers
Met spijt in het hart delen we met jullie het allerlaatste Saviaantje van dit jaar mee. Maar niet getreurd vrienden, want de maand mei ziet er, zoals gewoonlijk, weer zeer beloftevol uit. We zullen het scoutsjaar zeker en vast afsluiten in stijl. Dit betekent ook dat we steeds dichter komen bij ons fantastisch zomerkamp in juli, waar jullie ALLEMAAL verwacht worden!!!
Stevige linker van de leiding
Jona, Niels, Flozze, Tjorven, Rottn, Bleekn, Luka en Elias

Zaterdag 14 mei: Laatste vergadering-vergadering

Beste jongverkenners, jammergenoeg valt vandaag de allerlaatste vergadering van dit scoutsjaar (Oooohhh 🙁 )! Maar het gejammer is slechts van korte duur, aangezien we deze vergadering het kamp voorstellen aan de Saviaanse lokalen. De voorstelling begint om 18u en rond 19u weten jullie vast en zeker naar waar we op kamp gaan. Na de kampvoorstelling volgt de traditionele bbq om het jaar in glans af te sluiten. De bbq loopt ten einde om 22u, waarna jullie met volle maag huiswaarts keren en terugblikken op een fantastisch scoutsjaar.
PS: iedereen brengt zijn vlees naar de bbq! De leiding voorziet de groentjes!

Voilà, dat was het dan voor dit jaar. Maar niet getreurd, want we zien elkaar snel terug op ons gigantische sjiek zomerkamp in juli. Meer info volgt via brief.

© Scouts Savio 2019