Beste Savianen, ouders en Savio-sympathisanten,

De eerste twee maanden september en oktober zitten erop. We kunnen terug kijken op een geslaagde overgang en tal van sfeervolle vergaderingen en weekenden! Voor ons zijn deze twee maanden alvast weer voorbij gevlogen.

Nu de herfst aangebroken is, één van onze vier favoriete seizoenen, is ook de tijd aangebroken om een nieuw Saviaantje te delen met jullie. Zoals jullie gaan lezen is dit Saviaantje opnieuw gevuld met schitterende activiteiten voor jong en iets minder jong. Alle takken mogen zich bijvoorbeeld gaan voorbereiden op de komst van Sinterklaas. De Kapoenen gaan onder andere soep maken en de kapoenenleiding heeft hierbij de uitdaging aangegaan om de kapoenen betere soep te laten maken dan hun ouders. Aan de ouders om dit na deze vergadering te beoordelen… De Welpen gaan op een scouteske manier op Pokémons jagen. De Jongverkenners zien hun maanden november en december gevuld met allerhande avontuurlijke vergaderingen zoals de sluip- en paravergadering. Ten slotte zijn de maanden november en december voor de verkenners opnieuw gevuld met tal van orginele vergaderingen. Laat de maanden november en december dus maar komen!

Graag hadden wij via deze ook nog enkele andere zaken meegedeeld.

Ten eerste zouden wij graag in naam van gans Savio Robin Fierens nogmaals een gelukkige verjaardag wensen. Deze dappere verkenner vierde normaal op 27 oktober zijn 16e verjaardag. We zijn er zeker van dat je daarboven met je goedlachse glimlach een topverjaardag hebt gehad. Savio mist jou nog steeds Robin!

Ten tweede zouden we jullie allemaal graag nog eens warm maken voor de ouderdropping die op 18 februari zal plaatsvinden. Meer informatie volgt binnenkort maar we hopen dat u deze datum nu al met stip in uw agenda heeft aangeduid.

Ten derde wensen wij de hele Savio-familie prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. We hopen om er ook in 2017 er opnieuw een topjaar van te maken met toffe vergaderingen, magnifieke zomerkampen, een geslaagde Indian Camp Festival en zoveel meer.

Stevige linker,

De groepsleiding,

Bram, Lennard & Tom.