Beste Savianen, ouders en sympathisanten,

Het laatste saviaantje van dit prachtige scoutsjaar. En of het weer een onvergetelijk jaar is geweest! Uren aan onbezorgd ravotten in de koude keuken, een onevenaarbare vriendengroep en geniale leiding. Graag willen we iedereen bedanken voor alle moeite! De leiding die elke week veel van hun vrije tijd opoffert om een ‘top notch’ vergadering te brengen, de gastjes om altijd zo enthousiast naar de scouts te komen, de vrijwilligers die tijdens het festival hun beste beentje hebben voorgezet om alles in goede banen te leiden en de vzw voor alle steun aan de scoutswerking.

Het scoutsjaar is natuurlijk nog niet helemaal ten einde. Er staan jullie nog drie vergaderingen te wachten, met als klap op de vuurpijl het kamp in juli. De leiding is alvast volop bezig met het thema en alle activiteiten voor het kamp uit te werken. Tijdens de kampvoorstelling zal alle nodige info meegegeven worden aan de kleine spruiten, maar hier alvast de data van de kampen:

  • Kapoenen: 6 t.e.m. 11 juli
  • Welpen: 12 t.e.m. 19 juli
  • Jongverkenners: 20 t.e.m. 30 juli
  • Verkenners: 5 t.e.m. 19 juli

De overgang zal dit jaar doorgaan op zaterdag 10 september 2016! Noteer en markeer deze datum alvast in het vet in uw agenda. Alle info in verband met de planning die dag, inschrijving voor de BBQ en een nieuw lid is allemaal reeds te vinden op onze site (www.savio.be) onder de rubriek ‘info, overgang 2016-2017’. Wij kijken er alvast naar uit om iedereen daar te kunnen verwelkomen!

Stevige linker

Jiste Massant en Ward Buffel
Groepsleiding Scouts Savio