Beste Savianen, ouders en Savio-sympathisanten,

Jammer genoeg zijn we opnieuw beland bij het laatste Saviaantje van het jaar. Toch is er geen reden om te treuren want de maand mei staat opnieuw gevuld met spetterende vergaderingen. We zullen het scoutsjaar opnieuw afsluiten in stijl. Bedankt hiervoor aan de voltallige leidersploeg!

Ook kunnen we langzaam beginnen denken aan de schitterende zomerkampen die ons te wachten staan. Voor de kapoenen en welpen is het misschien de eerste keer dat ze op zo’n avontuur vertrekken. We zijn er zeker van dat ze hen ongeloofelijk gaan amuseren. De jongverkenners en de verkenners gaan dan weer het avontuur traditioneel opzoeken in de Ardennen. Mooie vooruitzichten dus! We hopen dat elke Saviaan dan ook kan meegaan op kamp! De verschillende kampdata zijn terug te vinden in het saviaantje.

Daarnaast stellen we vast dat we voor de vijfde maal een topeditie hebben georganiseerd van ons Indian Camp Festival. Een mooie dag gevuld met goede muziek. Via deze weg bedanken wij graag nogmaals iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Indian Camp Festival helpt onze scouts financieel gezond te houden en is dus van levensbelang voor ons.

Vervolgens rest er ons niet anders dan jullie veel leesplezier toe te wensen met de activiteiten die gepland staan in mei en jullie te herinneren dat Scouts Savio te volgen is via facebook.

Stevige linker,

De groepsleiding,

Bram, Lennard & Joppe.