Beste Savianen, ouders en Savio-sympathisanten,

Hoewel het scoutsjaar opnieuw voorbijgaat aan een vlotjes tempo, kunnen we uitkijken naar de maanden maart en april. U kan het al raden, deze twee maanden staan opnieuw gevuld met klassiekers van vergaderingen, nieuwe verrassende vergaderingen en topactiviteiten!

Deze maanden staan er niet alleen activiteiten op het programma voor onze gasten, tevens worden er activiteiten gepland voor de ouders en de fantastische Savio-sympathisanten. Zo staat de, ondertussen vijfde editie van Indian Camp Festival, gepland op 31 maart 2018. We kunnen niet genoeg benadrukken dat iedereen hierop welkom is. Met uw aanwezigheid sponsort u niet alleen scouts Savio, tevens kunt u vanop de eerste rij ervaren wat een fantastisch evenement in elkaar wordt gebokst door ons team van vrijwilligers en de verkenners. Kortom, zeker een aanrader!

Naast Indian Camp Festival staat de tweede editie van de ouderdropping gepland op 28 april 2018. Opnieuw kunnen we niet genoeg benadrukken hoe welkom iedereen is. Wilt u eens een scoutservaring meemaken zoals uw zoon het ganse jaar bij ons beleefd? Zoekt u een reden om nog eens die oerdegelijke bottinnen uit de kast te halen? Kijkt u met een warm hart terug op al die fantastische herinneringen die u heeft ervaren tijdens uw scoutsperiode? Dan is de ouderdropping het ideale evenement! Spoor elkaar aan en zorg dat u met uw vrienden een avontuurlijke dropping kunt ervaren. Achteraf is er uiteraard de mogelijkheid om na te praten met een hapje en een drankje in onze fameuze scoutsbar!

Genoeg reclame gemaakt. Een voorwoord van een Saviaantje is de ideale plaats om onze schitterende leidingsploeg nogmaals te bedanken voor alle inzet en originele vergaderingen. Dankzij jullie is er opnieuw veel in petto tijdens de maanden maart en april. Aan de lezer om zelf doorheen dit Saviaantje te ontdekken wat er allemaal gepland staat! Wij wensen u veel leesplezier en benadrukken graag nogmaals dat u met al uw vragen, opmerkingen, tips and tricks bij ons terecht kunt. Wij zijn altijd te bereiken op ons telefoonnummer (terug te vinden op onze website www.savio.be) en op ons emailadres (groeps@savio.be).

Stevige linker,
Bram, Joppe & Lennard.