Beste Savianen, ouders en sympathisanten,

Na de warme kerstfeesten met kalkoenen die nooit zo smakelijk met farce gevuld waren, sokken waarvan de geur al snel vergeten werd door de uitpuilende hopen cadeautjes die onze wit bebaarde vriend de Kerstman erin verstopt heeft en kersttruien waarbij kost nog moeite gespaard werden om die rood geneusde Rudolphs te laten dansen als nooit tevoren, wensen we iedereen graag een voorspoedig 2016 toe: hopelijk ist me vierwerk!

Bij een nieuwjaar horen uiteraard enkele voornemens, ambities als het ware om gemotiveerd aan het nieuwe jaar te beginnen en met een optimistische blik in de ogen de zomerkampen tegemoet te wandelen. Binnen onze troep der Savianen is dit uiteraard niet verschillend.

Zo kleedt onze kapoenentak de kapoenenfilm dit jaar in een nieuw jasje: de fameuze leiding heeft namelijk de cinemazaal van het Zwarte Huis afgehuurd voor hun filmfestival waarbij het volledige scoutsdistrict van Brugse Vrije binnenkort de rode loper kan bewandelen als rasechte filmsterren! De welpen organiseren dan weer een heuse casinoavond waarmee ze hopen een specialletje op hun kamp in te plannen . De jonkverkenners hopen nog op een centimer of 30 sneeuw om zo hun survival-skills des winters terug op te frissen en onder het motto ‘easy does it’ besliste de verkennersleiding om voor het eerst een ‘paintball op jetski’s’-vergadering in te plannen. Dat belooft!

Tenslotte is ook ons festivalcomité wederom druk bezig met de voorbereidingen voor Indian Camp Festival, verwacht jullie binnenkort dus maar aan een nieuwe lading headliners evenals posters over heel Brugge en een collectieve spamactie op facebook! Iedereen is bovendien meer dan welkom om op zaterdag 26 maart mee te genieten van onze muzikale en sfeervolle inrichting van de Prangeweide! Nieuwsgierige neuzen mogen uiteraard altijd een blik komen werpen tijdens de opbouwweek!

Stevige linker en de beste wensen voor 2016!

De groepsleiding
Jitse Massant & Ward Buffel