Beste Savio-symphatisanten,

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur wat betekent dat de legendarische overgang van Scouts Savio ons opnieuw te wachten staat. Dit heughelijke evenement gaat door op zaterdag 10 september. Wij nodigen al onze leden en onze sympathisanten dan ook van harte uit op dit prachtige evenement.

Bij deze overgang hoort er traditioneel natuurlijk ook een smaakvolle barbecue! Hiervoor nodigen wij opnieuw iedereen uit, van de kleinste kapoen tot de oudste verkenner, net als hun ouders, oma’s en opa’s, vrienden, sympathisanten van Scouts Savio, oud-leiding en alle andere hongerigen om mee aan tafel te schuiven voor deze overheerlijke barbecue. De barbecue begint omstreeks 19u. De kostprijs voor dit feestmaal bedraagt €15 en voor kinderen onder de twaalf jaar slechts €10.

Wie mee wil genieten van deze overheerlijke barbecue dient zich wel in te schrijven.

Inschrijven doe je door het totaalbedrag over te schrijven op de rekening BE18 7785 9383 5065 met volgende vermelding: barbecue [naam] [aantal volwassenen]V [aantal kinderen]K (Bijvoorbeeld: barbecue Janssens 2V 3K als vermelding bij €60.)

Om de slager juist te kunnen informeren betreffende de hoeveelheden vragen wij om op tijd in te schrijven. U schrijft zich op tijd in door het bedrag over te maken voor donderdag 1 september.

Ziezo bij deze rest ons u enkel nog te melden dat wij u allen hopen te verwelkomen op zaterdag 10 september.

Stevige linker,

Bram Van den Berghe, Tom Aerts en Lennard Amneys,
Groepsleiding Scouts Savio