Programma overgang

Overgang Scouts Savio
Zaterdag 17 september 2022 – 15u

Nu de zomerkampen op hun einde lopen en de savianen thuiskomen met vettig haar, prachtige verhalen en sokken die niet van hen zijn, is het tijd om al uit te kijken naar volgend scoutsjaar. Traditiegetrouw doen we dit met onze befaamde overgang!

Wij nodigen daarom iedereen van harte uit op 17 september aan onze lokalen!
Ook voor nieuwe leden, of eventueel geïnteresseerden is deze overgang het ideale kennismakingsmoment. Zaterdag 10 september is het vriendjesdag en is iedereen sowieso welkom om onze scoutsactiviteiten echt te leren kennen.

Kom gerust af en snuif de atmosfeer op, uw zoon kan eens een dag meevolgen en kijken hoe het hem bevalt.

Graag benadrukken we dat ouders de volledige dag meer dan welkom zijn! Onze bar blijft doorlopend open om iets te drinken en de saviaanse sfeer op te snuiven!

15u00: Openingsformatie & groepsfoto
We starten deze spetterende dag met een officiële openingsformatie waarbij alle takken aanwezig zullen zijn. Ook de jaarlijkse groepsfoto wordt genomen, dus wees er zeker bij!

15u15: Start overgangsactiviteiten
Iedere tak heeft zo z’n eigen rituelen om de nieuwe eerstejaars en leden te verwelkomen in de tak. Deze activiteiten beginnen bij de kapoenen, en gaan door tot aan de verkenners. Jongverkenners en verkenners nemen best reservekledij mee! Ouders blijven bij deze activiteiten van harte welkom om hun zoon te vereeuwigen op foto wanneer hij zijn overgang maakt!

17u15: Slotformatie
In de slotformatie geven we een officiële voorstelling van de nieuwe groepsleiding en brullen we uit volle borst de nieuwe jaarkreet.

18u00: Apero van de groeps met gratis vat!
De zon zal schijnen, een gezellig muziekje zal door te boxen weerklinken, het ideale moment om een drankje te nuttigen! We geven dan ook met de groeps een gratis vat om het nieuwe jaar in te luiden. Tevens staat de leiding klaar voor een babbel.

19u00: BBQ
Voor de BBQ zullen we dit jaar werken met een traiteur en niet meer zelf bbq’en. De reden hiervoor is dat ons lokaal in de verbouwingsfase zit. De prijs is hierdoor iets duurder. Alle opbrengsten van de bbq zijn ten voordele van onze verbouwing.

Prijs volwassene: €24
Prijs kind (tem 12 jaar): €18

Inschrijven doe je door het totaalbedrag over te schrijven naar
BE71 7360 5161 4269 met volgende vermelding:
bbq [naam] [aantal volwassenen] V [aantal kinderen] K ([vegetarisch])
(Bijvoorbeeld: “bbq De Backer 1V 1K (1V Vegetarisch)” als vermelding bij een storting van €42). Inschrijven kan tot en met zaterdag 3 september (ben je hiervoor iets te laat, mag je gerust nog iets laten weten via mail (groeps@savio.be) of messenger berichtje, dan kijken we of er nog plaats is).

21u00: Voorstelling van het nieuwe leidersteam
Wanneer onze magen goed gevuld zijn, is het tijd om alle nieuwe takken officieel voor te stellen zodat u perfect weet wie er dit jaar leiding is van uw zoon!

21u30: Kampfilmpjes
Genieten van de mooiste en grappigste momenten van de kampen.

Voor extra vragen kunt u altijd terecht bij groeps@savio.be of bij één van de groepsleiders op de dag zelf.

Tot dan!!
De groepsleiding
Bruno, Kokkie en Bakker
(Tibo Schutyser, Jules Orlent en Mathias De Backer)

© Scouts Savio 2019