Programma overgang

Beste savianen, ouders en sympathisanten,

Naar aloude traditie organiseren wij op zaterdag 14 september onze overgang! Wij nodigen jullie daarom van harte uit om samen met ons het nieuwe scoutsjaar in te zetten.

Ook voor nieuwe leden, of eventueel geïnteresseerden is deze overgang het ideale kennismakingsmoment. Kom gerust af en snuif de atmosfeer op, uw zoon kan eens een dag meevolgen en kijken hoe het hem bevalt. Hieronder volgt het programma.

GRAAG BENADRUKKEN WE DAT OUDERS DE VOLLEDIGE DAG MEER DAN WELKOM ZIJN! ONZE BAR BLIJFT DOORLOPEND OPEN OM IETS TE DRINKEN EN DE SAVIAANSE SFEER OP TE SNUIVEN!

15u00: Openingsformatie & groepsfoto
We starten deze spetterende dag met een officiele openingsformatie waarbij alle takken aanwezig zulllen zijn. Ook de jaarlijkse groepsfoto wordt genomen, dus wees er zeker bij!

15u15: Start overgangsactiviteiten
Iedere tak heeft zo z’n eigen rituelen waarmee de nieuweling worden verwelkomd in de tak. Deze activiteiten beginnen bij de kapoenen, en gaan door tot aan de verkenners. Jongverkenners en verkenners nemen best reservekledij mee! Ouders blijven bij deze activiteiten van harte welkom om hun zoon te vereeuwigen op foto wanneer hij zijn overgang maakt!

17u15: Slotformatie
In de slotformatie geven we een officiele voorstelling van de nieuwe groepsleiding en brullen we uit volle borst de nieuwe jaarkreet.

18u00: Apero van de groeps met gratis vat!
De zon zal schijnen, een gezellig muziekje zal door te boxen weerklinken, het ideale moment om een drankje te nuttigen! We geven dan ook met de groeps een GRATIS VAT om het nieuwe jaar in te luiden. Tevens staat de leiding klaar voor een babbel.

19u00: BBQ
Voor de BBQ hebben we dit jaar iets nieuws in petto. We zullen namelijk zelf barbecueën!. Daarnaast stellen we ook enkele barbecues ter beschikking waarop je zelf met familie en vrienden je vlees kan bakken. Dit betekend ook dat de prijs van de barbecue dit jaar wat lager ligt. Voor volwassene bedraagt deze nu 13 euro (4 stukken vlees), voor kinderen onder de 12 jaar 10 euro (drie stukken vlees).
Inschrijven doe je door het totaalbedrag over te schrijven naar
BE71 7360 5161 4269 met volgende vermelding:
barbecue [naam] [aantal volwassenen] V [aantal kinderen] K (Bijvoorbeeld: barbecue Debevere 2V 3K als vermelding bij een storting van €56). Inschrijven kan tot en met vrijdag 6 september (ben je hiervoor iets te laat, mag je gerust nog iets laten weten via mail, dan kijken we of er nog plaats is).

21u00: Voorstelling van het nieuwe leidersteam
Wanneer onze magen goed gevuld zijn, is het tijd om alle nieuwe takken officieel voor te stellen zodat u perfect weet wie er dit jaar uw zoon tot een echte Saviaan kneedt!

21u15: Kampfilmpjes
Naar alomgekende traditie starten we om 21u30 met de voorstelling van de voorbije zomerkampen!

23u: Grand Reopening Saviobar 2017
Na een volledige zomer leeg te staan, gaat de welbefaamde Saviobar weer open voor iedereen! Pintjes en cocktails zullen aanwezig zijn, en de Saviaanse dj’s zorgen voor muziek voor jong en oud! Allen welkom om met ons tot in de vroege uurtjes te feesten!

Voor extra vragen kunt u altijd terecht bij groeps@savio.be of bij één van de groepsleiders op de dag zelf.
Tot dan!!

© Scouts Savio 2019