Gasten, ouders en sympathisanten,

Graag willen wij eerst iedereen bedanken die kaarsen gekocht heeft ten voordele van het Kinderkankerfonds. De actie heeft maar liefst 850 euro opgebracht. Een extra schouderklop voor de Jin die hierin het voortouw genomen heeft. Robin apprecieert dit ongetwijfeld!

De bladeren beginnen stilaan van de bomen te vallen, de dagen worden al wat korter en collectief krijgen we de neiging om onder een deken bij een volgestookte haard naar een film te kijken met een grote zak chips. Je merkt het al, de herst is er en dus ook een nieuw saviaantje! De kapoenen maken soep met pret en rapen, voor de welpen staat er een stevige portie ravotten op het programma, de JVK’s gaan foxholes graven en als je cool wil wezen moet je naar goede gewoonte bij de VK zijn. De leiding staat alvast weer met vol enthousiasme te wachten om vergadering te geven. Ze hebben enkel nog jullie nodig om afgemat, maar volledig voldaan elke zaterdagavond weer huiswaarts te kunnen keren!

Tot slot kunnen we zeggen dat de leiding in de finale fase zit voor het vastleggen van de kampdata. Neem dus binnenkort zeker eens een bezoek aan de site of facebookpagina!!

Stevige linker

De groepsleiding
Jitse Massant
Ward Buffel