Saviaantje - Welpen

Beste Welpen en ouders,

Hier is ie dan, het laatste saviaantje van 2017!
Onder het motto ‘last but not least’ komen er weer heel wat leuke vergaderingen aan.
Stip dus volgende momenten al maar aan in je agenda!

Vrijdag 3 november 2017: Halloweenvergadering

Kom VRIJDAG van 19u tot 21u naar Savio voor de Halloweenvergadering, een avond vol vampiers, heksen, monsters en nog veel veel meer. We zullen rondspoken, mensen bang maken en hopelijk ook wat snoep verdienen! Het is belangrijk dat je verkleed komt in een griezel om succes te hebben op deze vergadering.

Zaterdag 11 november 2017: Oorlogsvergadering

Aangezien deze dag beter bekend staat als Wapenstilstand, de dag die het einde van de eerste wereldoorlog betekent, vinden we dit de perfecte gelegenheid om zelf eens de innerlijke soldaat in ons boven te halen. Bereid je maar alvast voor om veel bij te leren, want overleven op een slagveld is niet gemakkelijk. Ook vereist het zijn van een soldaat een zeker vorm van discipline en heel wat goede moed. Maak jullie borst dus maar al nat! Jullie kleine vechtersbaasjes worden om 14:00u in soldatenkledij aan de barakken van Savio verwacht, waar zij tot 17:00u door hun strenge maar eerlijke drilmeester tot volmaakte soldaten zullen worden omgevormd en ook zelf ten strijde zullen trekken tegen elkaar. Moge het beste nest winnen…Geef acht!

Zaterdag 18 november 2017: Financiële actie

Zoals elk van jullie wel weet, is ons kamp het toppunt van de zomer! Daarom dat we ook elk jaar een financiële actie doen, zodat we zoals beloofd kunnen gaan paintballen op jetski’s! Dit jaar zullen we verkopen zoals we nog nooit gedaan hebben! Van 10u tot 17u worden jullie verwacht aan de lokalen, wees schattiger dan ooit en kom in perfect uniform (hemd + sjaaltje)! Wij voorzien lunch, dus tenzij je een extra koekje of drankje wil meenemen hoef je niks mee te nemen. We rekenen op jullie aanwezigheid!

Zaterdag 25 november: Cowboyvergadering

Vandaag strijden we om een prachtig stukje Amerika! We wanen ons terug in het cowboytijdperk en schieten elkaar af met onze guns, slaan de saloondeuren open en rijden op onze trouwe viervoeter door de cactusrijke woestijn. Haal dat leren vestje en die cowboyhoed maar uit de kast en kom naar ons Wild Westerndorp Savio van 14u tot 17u voor een spannende namiddag!

Zaterdag 2 december 2017: Sinterklaas

Alle brave kindjes zijn welkom van 16u tot 18u om de goedheilige man te ontmoeten. Hij heeft het wat te druk rond 6 december, maar komt speciaal voor ons al een beetje vroeger naar Savio. We zullen de Sint in stijl verwelkomen! Oefen dus maar je sinterklaasliedjes en wees nog even braaf, want wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is de roe!

Zaterdag 9 december 2017: Toverplaneetvergadering

Vandaag is een speciale dag, we gaan namelijk naar de toverplaneet! Elkaar z’n blokken afpakken in de loopgangen en een gevechtje houden in het ballenbad, het kan allemaal op de toverplaneetvergadering! Breng allemaal 4 euro mee en kom om 14u naar de Toverplaneet (Legeweg 88, 8200 Brugge). Vermoeide kindjes terug op te halen door de ouders om 17u.

Zaterdag 16 december 2017: Schotse vergadering

Oi maatjes, laat jullie roste baarden maar groeien, vul jullie buiken met ‘haggis’ en train jullie hamerslingeren en paalwerpen, want vandaag is het SCHOTSE VERGADERING!!! WOLOLOOO. Trek jullie mooiste kilt (echte Schotten dragen geen onderbroek onder hun kilt) aan en smeer je benen al maar in met boter. Vandaag kunnen jullie bewijzen hoe mannelijk jullie zijn en welk nest Schotland tot zijn eigendom mag noemen. Jullie worden verwacht in Schotse outfit aan onze lokalen om 14uur en mogen om 17uur terug naar huis om jullie stoere belevenissen van vandaag te vertellen aan jullie ouders.

Zaterdag 23 december 2017: Kerstfeestje

Het is bijna Kerstmis en dat betekent een kerstboom, veel eten met familie en natuurlijk ook cadeautjes! Ook bij ons is het feest! Breng allemaal een klein cadeautje mee van ongeveer 3 à 4 euro en kom deftig gekleed (haar in de gel, hemdje…) van 18u-20u naar Savio. Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!

Zaterdag 30 december 2017: GEEN VERGADERING

OOOHHHN, geen vergadering vandaag… De leiding moet zich jammer genoeg voorbereiden op hun examens, of zijn we toch naar Cuba? We zullen jullie heel hard missen en jullie ons hopelijk ook. Hier alvast een paar leuke opdrachten om jullie zaterdag mee te vullen. We kunnen begrijpen dat het zonder ons best wel saai is. Tot volgend jaar!

Jullie super coole, zalige, grappige, gespierde, leuke, lieve… leiding:
Kaa, Bagheera, Baloe, Akela, Phao, Koning Lowie.

© Scouts Savio 2013