Saviaantje - Verkenners

Nu het schooljaar terug begonnen is gaat de scouts ook weer van start, zodat de saaie week kan afgewisseld worden met een supernice weekend. Na het fantastisch scoutsjaar die gepasseerd is kijken we er met een semi-nieuwe leidersgroep naar uit om jullie kleine pubers weer een fantastisch jaar te bezorgen! Hier nemen we even de tijd om de nieuwe leidingsgroep voor te stellen:

Bertha: De oude rot, tweede jaar verkennerleider Bert “Melksje” Buffel. Heb je vragen over hoe je snel en goed moet groeien tot een man van één meter 94? Dan kan je zeker bij deze jongeman terecht, groeien is namelijk zijn meest gegeerde eigenschap. Voorts kan je bij Bertrand altijd terecht voor een goeie grap en een minstens even goede babbel.

Jappie: Net als de hierboven vermeldde Bert is Jasper Decleer voor het tweede jaar op rij vk-leiding. Hierbij is de tweede en ook direct de laatste overblijver van de voorgaande leidersploeg genoemd. Bij Jasper kan je terecht voor al het advies omtrend moersleutels en ice-tea producenten.

Minne: Brecht minne is onze krachtpatser, een echte Hulk in wording. Hij is niet vies van fysieke uitdagingen. Verder is minne de beste persoon om aan te spreken als het gaat over konijnen.

C: Cesar Vandenbroucke of den dunnen. Zijn bijnaam heeft hij verre van gestolen. C weegt 15 kilogram en is met veel voorsprong de knapste jongen van ons allemaal. Bij hem kan je dan ook terecht met vragen over make-up en eyeliner.

Nils: Nils Van Den Broucke is de reden waarom Savio financieel nog bestaat, hij is de reden waarom we met de scouts nog blijven voortbestaan. Hij representeert namelijk 50% van de rostharigen in de leiding. Naast het hebben van rood haar is hij de enige persoon die kennis bezit over harken. GINGERS DO HAVE SOULS.

Matten: Het vertrekken van Dikke V had als gevolg dat er geen enkele VK-leiding meer met overgewicht te kampen had, tot de komst van Mathias Debevere. Naast het hebben van een dikke buik beschikt deze man heel veel kennis over het snel verorberen van voeding en deegwaren.

Bij deze zijn alle nieuwe leden van de leidingsploeg voorgesteld en weten jullie al hun kwalitleiten, wiender kieken der allesziends met vré vele goede nor ut! Peace allemole en f** alle haters!

Zaterdag 9 september 2017: Den overgang
Vandaag is het de start van het scoutsjaar en we vliegen er direct goed in met de overgang. De eerstejaars en de nieuwe leden die moeten overgaan, moeten extra kleren meenemen. Iedereen wordt om 15u verwacht voor de groepsfoto. ’s Avonds is er nog de bbq en de kampfilmpjes. Erna kan iedereen blijven plakken om nog een ice tea te drinken.

Zaterdag 16 september 2017: Kennismakingsvergadering
Na een schitterende overgang is het tijd om het jaar der jaren aan te vangen met den eersten van een heel jaar. Na een zomervakantie van chillen zullen jullie dit opnieuw kunnen doen onder het alziend oog van je nieuwe favoriete leiding. Pak allemaal een voorwerp mee naar de chalet om van 14u tot 17u megacrazy shit te doen en elkaar te leren kennen.

Zaterdag 23 september 2017: Siberische tijgervergadering
Na een lastige week is er weer de zaterdag, omdat jullie zowiezo al belachelijk veel werk hebben voor het school gaat deze vergadering door van 20-22u aan de chalet, daarna kunnen jullie terug naar je kot voor een netflix en chill.

Zaterdag 30 september 2017: De jvk-vergadering
Pionier, padvinder, scout, gids, geniesoldaat, genist en schansgraver worden allemaal als synoniem voor verkenner gegeven op de veelgebruikte site synoniemen.net. Maar naar horen zeggen zijn junder ook gewoon grote etters. Vandaag zullen we nog eens een episch spel spelen om dit ettergehalte te testen. We verwachten jullie allemaal om 14u aan het lokaal waar we zullen zien wie de grootse ellendeling is. Om 17u mogen jullie dan opnieuw huiswaarts keren naar jullie moeders borst. Tot dan!

Zaterdag 7 oktober 2017: Winner Winner chicken Winner
Beste mensen van de game generatie. Vandaag is het tijd om jullie ervaring over te dragen naar de praktijk. Wat jullie nodig hebben is een grote hoeveelheid shooter XP, veel skins op csgo, veel matchen op Tinder, een minimum van 1 skillcape op Runescape en zoveel mogelijk geld op online GTA5. Is dit niet zo, geen zorgen dan kan je via rng misschien toch nog winnen. Deze vergadering gaat noodgedwongen door in de latere uurtjes, dit om te voorkomen dat onze server vol zit met russische mother noob players. We verwachten jullie allemaal om 19u30 aan het lokaal, verwachte uur van thuiskomt zal rond 22u30 zijn. stevige linker!

Zaterdag 14 oktober 2017: Zachte praline vergadering
Iedereen kent wel het gevoel van op een familiefeest te zitten en na een overdonderd goede maaltijd nog aan het dessert buffet te moeten beginnen. De ijstaart wordt aangesneden, de fruitsalade wordt naar hartenlust binnengesmoeffeld. Daar sta je dan, middenin de gezellige familiebende. Iedereen is gelukkig en is aan het lachen om een mop die de Zatte nonkel (meestal is dat je eigen vader) met opa heeft uitgehaald. Terwijl minstens 3 tantes vrezen dat opa een hartaanval zou krijgen wil jij nog een extra praline op je bord leggen. Je pakt eentje vast maar die is volledig kleverig door de warme ruimte waarin ze al 2uur liggen… de zachte praline, en hoe hem te verslaan. Meer info van 14 tot 17 aan onze harde-chocoladefabriek.

Zaterdag 21 oktober: weekend!!!!
Elk z’n goeien dag De leiding heeft weer stijf veel zin in een weekendje tope met de moaten.
Zodoende trekken we, samen met jullie, de wijde wereld terug in om er weer een epische tijd van te maken!! Het thema van dit weekendje is courgette. Maak dus allen een ketting met je favoriete courgette in gelijk welken vorm, verras ons! Nu matten ons leidersteam heeft vervoegd, maken we ons klaar om ook het historisch Luik open te trekken dit weekend. Hou jullie dus allen vast, want dit wordt een weekend met meerdere facetten. De praktische info staat nog niet volledig op punt maar wat je wel al kan verwachten is dat we van vrijdag tot zondag zullen weg zijn. Noteer dit alles in jullie agenda en stay tuned voor verdere informatie!

Zaterdag 28 oktober 2017: Geen vergadering
Gasten, De melk voor leiding Bert is op. Hierdoor moeten wij op 28 oktober opnieuw naar de boer om 20 koeien te melken zodanig er een nieuwe voorraad is voor Bert “Melksje” Buffel.

Tot in November!

Een stevige linker, uwen leiding
Jasper, Melksje, C, Minne, Dikke Mattn & Nils

© Scouts Savio 2013