Saviaantje - Kapoenen

Liefste kapoentjes, dit is het laatste Saviaantje van dit jaar. De leiding heeft al menig traan gelaten bij de gedachte dat we elkaar even niet meer zullen zien. Gelukkig kunnen we uitkijken naar het scoutskamp en terugkijken op een fantastisch jaar. We hebben nog net wat energie kunnen opsparen om ons de laatste drie vergaderingen volledig te smijten. Uiteraard doen we tijdens de laatste vergadering weer een barbecue. Ons buikje is al aan het grommen! We kijken er naar uit om onze kapoentjes met open armen te ontvangen aan het lokaal.

Zaterdag 5 mei: Vriendjesdag

Vriendschap is belangrijk! Daarom vinden wij het nog eens tijd om alle vrienden welkom te heten in onze supertoffe scouts. Met enkele knotsgekke en coole spellen dompelen we hen onder in ons leven als scouts. Om 14u ontvangen we iedereen met open armen aan het lokaal. Na een scouteske middag met onze vrienden, gaan we om 17u weer naar huis. Vergeet zeker jullie vriendje niet!

Zaterdag 12 mei: Beestenvergadering

Grote beesten, kleine beesten, feestbeesten… voldoende beesten op deze planeet! Om hen te eren, staat deze dag volledig in het teken van de dieren. We zullen er weer een beestige dag van maken! Iedereen is verkleed als beest welkom om 14u in onze dierentuin (lokaal). Om 17u transformeren we weer naar mensen en keren we allemaal terug naar huis.

Zaterdag 19 mei: BBQ

Met spijt in het hart moeten wij meedelen dat het vandaag al de laatste vergadering van het jaar is. Met vreugde in het hart kunnen we meedelen dat we er een spetterend einde van zullen maken. Aangezien het de laatste keer is dat we met de maten samen zijn, organiseert de leiding een spetterende barbecue! Wij voorzien vleesjes en groentjes en het occasionele glaasje cola of fanta. Om een zicht te hebben op de aanwezigheden, vragen wij aan de ouders of ze tegen donderdagavond ten laatste kunnen bevestigen dat hun zoon komt. Neem allen €4 mee en eet je buikje rond. Ons groot eetfestijn begint om 18u aan het lokaal. Om 20u kan iedereen weer huiswaarts rollen.

Dit was het dan, ons laatste Saviaantje. We begroeten jullie nog een laatste maal met een uiterst stevige linker en tot op kamp!
Bedankt aan alle kapoentjes om elke week aanwezig te zijn en we zien jullie graag allemaal terug op kamp!

Stevige linker, de kapoenenleiding!
Turres, Josry, Petit, Wout en Louis

© Scouts Savio 2018