Programma overgang

Op zaterdag 13 september staan we terug paraat en dit naar aloude traditie! Traditioneel starten we met de overgangsactiviteiten van de verschillende takken, gevolgd door een apero en BBQ. Na de BBQ volgen dan de langverwachte en ondertussen wel gekende kampfilmpjes. Zeker een aanrader om eens te zien wat jullie zoon deze zomer allemaal heeft meegemaakt. Eindigen doen we naar gewoonte met een spetterende fuif.

Ook voor nieuwe leden, of eventueel geïnteresseerden is deze overgang het ideale kennismakingsmoment. Kom gerust af en snuif de atmosfeer op, uw zoon kan eens een dag meevolgen en kijken hoe het hem bevalt. Hieronder volgt het programma.

GRAAG BENADRUKKEN WE DAT OUDERS DE VOLLEDIGE DAG MEER DAN WELKOM ZIJN! ONZE BAR BLIJFT DOORLOPEND OPEN OM IETS TE DRINKEN EN DE SAVIAANSE SFEER OP TE SNUIVEN!

15u00: Openeningsformatie & groepsfoto

We starten deze spetterende dag met een officiele openingsformatie waarbij ook door de pers een groepsfoto wordt genomen. Deze foto komt dit jaar ook in onze gang terecht, dus wees op tijd indien je jezelf wil laten vereeuwigen!

15u15: Start overgangsactiviteiten

Iedere tak heeft zo z’n eigen rituelen waarmee de nieuweling worden verwelkomd in de tak. Deze activiteiten beginnen bij de kapoenen, en gaan door tot aan de verkenners. Jongverkenners en verkenners nemen best reservekledij mee! Ouders blijven bij deze activiteiten van harte welkom om hun zoon te vereeuwigen op foto wanneer hij zijn overgang maakt!

17u30: Slotformatie met minuut stilte

In de slotformatie geven we een officiele voorstelling van de nieuwe groepsleiding, brullen we menig maal de nieuwe jaarkreet ‘Tent Vol Talent’, en houden we ook een minuut stilte om een van onze beste leiders ooit te eren die we vorig jaar verloren zijn.

18u00: Apero van de groeps met gratis vat!

De zon zal schijnen, een gezellig muziekje zal door te boxen weerklinken, het ideale moment om een drankje te nuttigen! We geven dan ook met de groeps een GRATIS VAT om het nieuwe jaar in te luiden. Om wat meer dorst te krijgen voorzien we ook allerhande hapjes. Alle ouders meeeeeeeeer dan welkom!

19u00: BBQ -> Klik hier om in te schrijven

Een overheerlijke barbecue, van dezelfde onovertroffen slager als de vorige jaren! Tijdig inschrijven, alstublieft! Zie de aparte pagina hiervoor!

21u15: Voorstelling van het nieuwe leidersteam

Wanneer onze magen goed gevuld zijn, is het tijd om alle nieuwe takken officieel voor te stellen zodat u perfect weet wie er dit jaar uw zoon tot een echte Saviaan kneedt!

21u30: Kampfilmpjes 2014

Naar alomgekende traditie starten we om 21u30 met de voorstelling van de voorbije zomerkampen!

23u: Grand Reopening Saviobar 2014

Na een volledige zomer van leegstand, opent de Saviobar eindelijk opnieuw zijn deuren voor het grote publiek! Met een muzikale cocktail verzorgd door verschillende oud- en actief-saviaanse dj’s wordt de avond/nacht goed ingeluid voor zowel scoutsvolk als ouders!

Voor extra informatie kun u altijd terecht op groeps@savio.be of bij één van de groepsleiders op de dag zelf.

Tot dan!

© Scouts Savio 2018